Testimonials

Mette, thank you so much for being the first speaker on our TEDxOdense stage in 2018. You opened the show to an audience of 500 eager listeners with a creative, imaginative view of the future. You certainly gave our audience a lot to think about, challenging them with new ideas of how future technology and spirituality could come together. You managed to unpack complicated, intricate and futuristic ideas in a fun, informative and fast-paced way. Thank you so much for everything.

Adam Montandon, TEDxOdense License Holder 


Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Mette Sillesen og høre hendes spændende bud på, hvor vi bevæger os hen på arbejdsmarkedet og i privaten. Mettes indlæg var på samme tid grundigt, kortfattet og godt, og jeg fik både nye indsigter og perspektiver. Mette er utrolig klar i sin kommunikation og ekspert i at bruge scenen til sin formidling på en yderst levende og personlig måde.

Henrik Juul, Psykolog, Conscious Leaders Consulting & BodyEssence Institute


Stor ros til Mette Sillesen, som gav et fantastisk spændende foredrag om fremtidens arbejdsmarked til Powerjobsøgernes Erhvervsmesse Powerspace. Mette talte i et sprog, som alle kunne forstå, om emner som alle kunne forholde sig til – uanset branche. Mette var levende og charmerende på scenen – jeg havde lyst til at lytte alle 60 minutter.

Malene Gregaard Wilsly, Stifter af Powerjobsøgerne og Powerspace 


Når fremtiden og den teknologiske udviklings skal gøres nærværende så er fremtidsforsker Mette Sillesen en rigtigt dygtigt foredragsholder som på en humørfyldt facon giver et indblik i fremtidens jobmarked. Mette formår at skabe øget indsigt og nysgerrighed både hos den generation som er på vej og hos de der har været på arbejdsmarkedet i flere år.

Lars Bek Andersen, Virksomhedskonsulent, Nyborg Kommune


Jeg havde fornøjelsen af at opleve Mette Sillesens oplæg om fremtidens arbejdsmarked. Det var drøn spændende, og jeg blev som deltager taget med på en rejse ud i fremtiden med hi-tech teknologier, nye ansættelsesformer, behovet for den menneskelige dimension i en verden med robotter og et arbejdsmarked der ændrer retning så der i højere grad er tale om et værdimarked, hvor medarbejdere efterspørger meningsfuldhed, værdi og frihed i deres arbejdsliv. Jeg er fuld af positive forventninger til fremtidens arbejdsmarked, mit eget arbejdsliv og hvordan vi som arbejdsgivere- og tagere kommer til at samskabe nye måde at arbejde sammen på. An experience not to be missed.

Dina Holm, HR-konsulent


Mette har med fødderne solidt placeret i nutiden et godt bud på fremtiden, hvor det menneskelige “touch” igen vil have stor betydning i en hverdag, der i højere og højere grad præges af teknik. Den fine balance mellem dommedagsteori med kunstig intelligens og robotter holdt op imod de bløde værdiers store rolle, præsenteres til UG med Mette ved roret.”

Jeppe Løvstrøm Frederiksen, Kommunikationskonsulent 


Kære Mette. Tusind tak for din deltagelse i vores debat om fremtidens transport i Infrastrukturens Telt den 16. juni 2017 på Folkemødet på Bornholm. Vi er meget tilfredse med debatten, som havde stort fremmøde og mange interessante pointer. Vi håber, at vi må kontakte dig en anden gang.

Nete Engbo Kamper, Pressekonsulent, Metroselskabet og Hovedstadens Letbane


Mette Sillesen har i mit netværk været indbudt til at give os perspektiver for fremtiden.

Mette har overfor en samlet international US baseret ledelse og efterfølgende for lokale erhvervsledere og ejere givet os alle noget seriøst at tænke over.

Mette bestrider en stor kompetence på sit område og har i vores tilfælde åbnet vore øjne for den både udfordrende og spændende udvikling, som fremtiden vil bringe. 

Mette er fagligt meget kompetent og kan via en professionel præsentationsteknik og et meget vindende væsen holde ledere på alle niveauer motiveret og interesseret.

Jeg kan anbefale Mette til alle niveauer i virksomheden – hun inspirerer og bringer værdi.

Peter Eriksen Jensen, CEO/CHAIRMAN of THE BOARD


Vi havde den udsøgte fornøjelse at stifte bekendtskab med Mette Sillesen til et internt salgsmøde, der blev afholdt i KRUUSE i 2016. Det blev til et inspirerende bekendtskab i fremtidens ånd.

Målet med salgsmødet var dels at skabe fokus på salget, men til dels også at inspirere og give et snapshot af fremtidens forbrugertrends – set med forbrugerens briller og målrettet mod vores virksomhed.

Mette gav en absolut fængslende præstation på engelsk som den primære foredragsholder om fremtidens trends inden for dyreverdenen – ord som fascination, overraskelse og nytænkning beskriver en del af indholdet, men budskabet blev tillige leveret med engagement og faglighed. Samspillet mellem publikum og Mette foregik let og ubesværet, og Mette fremstod som en yderst kompetent foredragsholder.

 Mette er en behagelig og fleksibel person, der er nem at arbejde sammen med, og som foredragsholder inspirerer hun til nye tanker, ideer og initiativ, der kan hjælpe en virksomhed med at tænke strategisk ud af boksen ved at få fremtiden gjort mere håndgribelig og ikke mindst i virksomhedens egen ånd.

Vi giver Mette vores bedste anbefalinger – personligt såvel som fagligt, og for at citere Mette selv: ”May the future be with you” – vi er slet ikke i tvivl om, at fremtiden ser lys ud for Mette og for KRUUSE.

Jesper Smith, CEO, Jørgen Kruuse A/S


Mette leverede et meget underholdende og tankeinspirerende foredrag om HR’s rolle i fremtiden til vores netværksarrangement. Hun formåede på en meget underholdende måde at bringe nogle emner på banen, der var med til at inspirere samtaler og diskussioner efterfølgende. Jeg vil varmt anbefale Mette, hvis man skal bruge en foredragsholder, der ikke blot kan give en interessant vinkel på, hvordan man kan betragte verden, men også gøre det på en meget underholdende måde, der formår at fange et publikum.

David Lyngh Andreasen, International Recruitment Consultant at Capax Recruitment


Jeg havde den store fornøjelse, at arbejde sammen med Mette Sillesen til Global Dignity Girls 2016. Mette deltog både som foredragsholder og moderator. 

Mette leverede en fuldstædnig fantastisk præstation som foredragsholder, hvor hun tog pigernes opmærksomhed med hendes nærvær, energi og spændende emner. Det er tydeligt at mærke at Mette er en øvet foredragsholder, da hun leverede en teknisk flot præsentation. Behind the scenes var hun en drøm at arbejde sammen med – både på dagen og i forløbet op til. 

Som moderator oversteg hun vores vildeste forventninger, da hun guidede 650 mennesker gennem en meget fagligt tung workshop, samt skiftede elegant mellem paneldebat, undervisning og spørgsmål fra et ivrigt publikum. Hun er en stjerne på scenen, og en utrolig behagelig person at arbejde sammen med. 

Personligt har jeg en kæmpe respekt for Mette og hendes faglighed, og jeg vil råde alle til at holde øje med hendes karriere.

Trine Ravnkilde Frederiksen, Stifter, BrainyGirls


Mette var en sand fornøjelse på scenen i Næstved 7.maj 2015. Hun gav mine kunder (driver en netværksvirksomhed) et indblik i fremtidens tendenser, og gjorde det klart, at et fokus er nødvendigt. Mine kunde har efterfølgende vendt positivt retur med positiv kritik i forhold til parametre som god relevans, godt forberedt og god kobling mellem Mette som foredragsholder og emnet. 

Kennet Mayland, Stifter, KenMay


Kære Mette. MANGE tak for dit indlæg og deltagelse i går – tak fordi du medvirkede til at gøre dagen så fuldendt. Du er bare mega god!

Flemming Sørensen, Partner, Nordekon 


Mette Sillesen deltog på vores nationale afdelings årlige seminar. Mette involverede alle medarbejdere både før og under workshoppen, så alle følte ejerskab af processen og ikke mindst fandt ud af, at fremtiden faktisk kan både forudsiges og skabes, hvis vi ellers åbner øjnene og lukker for vanetænkningen. Dagen var et miks af oplæg og workshops hvor vi kortlagde trends og idegererede på nye initiativer, der vil styrke vores position i den fremtid der kommer hastigt snigende. Alt i alt en engagerende, spændende og god måde at få et ’nudge’ i den rigtige retning.

Mulle Juul Korsholm, Kampagnechef, Folkekirkens Nødhjælp