Om

Fremtidsforsker, foredragsholder, forfatter og rådgiver

Med en utæmmelige nysgerrighed, en avanceret intuition og et analyseapparat, som sjældent går i dvale, har Mette et særligt talent for at se tidens trends og opsnappe det, der ulmer under overfladen. Når verden accelererer derudaf i overhalingsbanen i sjette gear, er der jo nogen, der må slå røven i sædet og tage et dybere blik på de udviklinger, der raser imod os.

Hvad betyder det for eksempel, at sociale medier, virtual reality og kunstig intelligens får (og allerede har) væsentlig indflydelse i individets liv? Hvad gør det ved os socialt, psykologisk og emotionelt? Og hvad betyder det for vores menneskelige kompetencer, behov og eksistensforståelse?

Mettes fokus er mennesket i fremtiden. Hun er specialiseret i “den bløde fremtid” (high touch over for high tech), dvs. livsstil, kultur, værdier, relationer, spiritualitet, etc. og hvordan disse områder påvirkes af den teknologiske udvikling.

Mettes viden er baseret på fakta om nutiden, prognoser om den forventet fremtid, adfærdspsykologi samt egne observationer, intuition og forestillingsevne. Desuden afprøver Mette mange af tidens trends på egen krop.

Mette har arbejdet som fremtidsforsker siden 2012 (fra 2012-2016 ved virksomheden Future Navigator og fra 2017 i eget regi) og har erfaring med stort set alle brancher og erhverv – store som små virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner, NGO’er, netværksgrupper, m.m.

Mette udkomme med sin viden og værktøjer igennem foredrag, workshops, rådgivning, ekspertudtalelser, artikler, videoer og på podcasten Ånd ind.

Mette er forfatter til bogen Happy Soul, som er en filosofi og metode til at leve sit liv ud fra sin sjæl og større formål.

Mette er uddannet cand.soc i ledelse af kreative forretningsprocesser samt ba.ling.merc i kommunikation, marketing og engelsk, begge fra Copenhagen Business School.

Pressefotos

Pressefotos i lowres finder du her >>>

Pressefotos i highres finder du her >>>