Når kontoret ikke er nok
Når kontoret ikke er nok

Workshops

En workshop skal til når information og inspiration ikke er nok, eller slet ikke er behovet. Når ønsket er at komme fra A-B – hurtigt, velbegrundet og fremtidsorienteret. Når egen viden og kompetencer savner nye input, trends og fremtidsperspektiver. Når posen skal rystes og rutines brydes. Når samværet og ideerne kalder.

En workshop kan vare alt fra 1,5 time til en hel dag og indledes altid med en samtale, hvor behov, fokus og ramme bliver afstemt.

Mette udbyder nedenstående tre workshops, som alle kan manøvres således, at de imødekommer jeres specifikke situation og behov.

Fremtidens forbruger: Fra forbrug til brug-for

En workshop hvor du får hands-on med fremtidens forbrugertrends og forbrugertyper. Du får stillet skarpt på hvem din målgruppe er – og hvem den vil være i fremtiden. Hvilke trends, behov og drømme de køber ind på. Hvad deres dybe og underliggende motiver er. Hvad de bruger deres tid og penge på. Hvad der trigger dem og får dem til at engagere sig. Og ikke  mindst hvordan du rammer dem igennem din markedsføring og på de sociale medier.

Målgruppe

Salgschefer, markedsføringsansvarlige og selvstændige med behov for at vide hvor forbrugerne bevæger sig hen de næste 1-5 år og hvilke teknologier, sociale medier og livsstilstrends, man død og pine ikke må overse.

BOOK DIN WORKSHOP >>>

Den robuste leder: Fra MBA til MBS

Udgangspunktet for denne workshop er fremtidens arbejdsmarked og de teknologier, der vil forstyrre det og udfordre os til at genopfinde os selv, handle anderledes og træne nye kompetencer. For dig som er leder, betyder fremtidens udviklinger på arbejdsmarkedet, at du skal droppe MBA’en (Medicore But Arrogant) og vælge MBS’en (Mind, Body & Soul). Evnen til at lede dig selv i en verden under konstant forandring har aldrig været vigtigere. Ledelse i fremtiden handler ikke om at beslutte, bestemme og kontrollere, men om at skabe tillid, bygge visioner og skabe rum for initiativ, kreativitet og samskabelse.

Målgruppe

Ledere, som har en længsel efter at bryde vanen, lede frit, meningsfuldt og med Mind Body & Soul.

Selvstændige, som ønsker mere selvledelse og struktur i en altid foranderlig verden.

Læs mere >>>

BOOK DIN WORKSHOP >>>

Bæredygtig innovation: Fra megaudfordringer til megaløsninger

En workshop hvor vi med udgangspunkt i globale trends ser på hvilke løsninger I skal skabe for at være relevante og værdifulde i fremtiden. Er der overenstemmelse mellem jeres nuværende produkt og fremtidens megatrends? Er det bæredygtigt og meningsfuldt? Eller skal I løfte låget og se på, hvordan jeres produkt kunne se ud?

Målgruppe

Ledere, ejerleder og bestyrelsesmedlemmer, som vil omstille sig til, forbedre eller tjekke op på sin bæredygtighed – intern, eksternt og igennem hele værdikæden, og som ønsker at få afstemt sit produkt og strategi med fremtidens trends.

Virksomheder eller organisationer, som ønsker at inddrage sine medarbejdere i virksomhedens fremtidige kurs og skabe en fælles vision, som er meningsfuld og i overensstemmelse med fremtidens trends og udfordringer.

Studenterorganisationer og uddannelsesinstitutioner, som gerne vil sætte bæredygtighed og fremtiden på agendaen. Her kan en imaginær udfordring eller virksomhed træde i stedet for en reel.

BOOK DIN WORKSHOP >>>