Udtalelser

Kære Mette. Tusind tak for din deltagelse i vores debat om fremtidens transport i Infrastrukturens Telt den 16. juni 2017 på Folkemødet på Bornholm. Vi er meget tilfredse med debatten, som havde stort fremmøde og mange interessante pointer. Vi håber, at vi må kontakte dig en anden gang.

Nete Engbo Kamper, Pressekonsulent, Metroselskabet og Hovedstadens Letbane


Mette Sillesen har i mit netværk været indbudt til at give os perspektiver for fremtiden.

Mette har overfor en samlet international US baseret ledelse og efterfølgende for lokale erhvervsledere og ejere givet os alle noget seriøst at tænke over.

Mette bestrider en stor kompetence på sit område og har i vores tilfælde åbnet vore øjne for den både udfordrende og spændende udvikling, som fremtiden vil bringe. 

Mette er fagligt meget kompetent og kan via en professionel præsentationsteknik og et meget vindende væsen holde ledere på alle niveauer motiveret og interesseret.

Jeg kan anbefale Mette til alle niveauer i virksomheden – hun inspirerer og bringer værdi.

Peter Eriksen Jensen, CEO/CHAIRMAN of THE BOARD


Vi havde den udsøgte fornøjelse at stifte bekendtskab med Mette Sillesen til et internt salgsmøde, der blev afholdt i KRUUSE i 2016. Det blev til et inspirerende bekendtskab i fremtidens ånd.

Målet med salgsmødet var dels at skabe fokus på salget, men til dels også at inspirere og give et snapshot af fremtidens forbrugertrends – set med forbrugerens briller og målrettet mod vores virksomhed.

Mette gav en absolut fængslende præstation på engelsk som den primære foredragsholder om fremtidens trends inden for dyreverdenen – ord som fascination, overraskelse og nytænkning beskriver en del af indholdet, men budskabet blev tillige leveret med engagement og faglighed. Samspillet mellem publikum og Mette foregik let og ubesværet, og Mette fremstod som en yderst kompetent foredragsholder.

 Mette er en behagelig og fleksibel person, der er nem at arbejde sammen med, og som foredragsholder inspirerer hun til nye tanker, ideer og initiativ, der kan hjælpe en virksomhed med at tænke strategisk ud af boksen ved at få fremtiden gjort mere håndgribelig og ikke mindst i virksomhedens egen ånd.

Vi giver Mette vores bedste anbefalinger – personligt såvel som fagligt, og for at citere Mette selv: ”May the future be with you” – vi er slet ikke i tvivl om, at fremtiden ser lys ud for Mette og for KRUUSE.

Jesper Smith, CEO, Jørgen Kruuse A/S


Mette leverede et meget underholdende og tankeinspirerende foredrag om HR’s rolle i fremtiden til vores netværksarrangement. Hun formåede på en meget underholdende måde at bringe nogle emner på banen, der var med til at inspirere samtaler og diskussioner efterfølgende. Jeg vil varmt anbefale Mette, hvis man skal bruge en foredragsholder, der ikke blot kan give en interessant vinkel på, hvordan man kan betragte verden, men også gøre det på en meget underholdende måde, der formår at fange et publikum.

David Lyngh Andreasen, International Recruitment Consultant at Capax Recruitment


Jeg havde den store fornøjelse, at arbejde sammen med Mette Sillesen til Global Dignity Girls 2016. Mette deltog både som foredragsholder og moderator. 

Mette leverede en fuldstædnig fantastisk præstation som foredragsholder, hvor hun tog pigernes opmærksomhed med hendes nærvær, energi og spændende emner. Det er tydeligt at mærke at Mette er en øvet foredragsholder, da hun leverede en teknisk flot præsentation. Behind the scenes var hun en drøm at arbejde sammen med – både på dagen og i forløbet op til. 

Som moderator oversteg hun vores vildeste forventninger, da hun guidede 650 mennesker gennem en meget fagligt tung workshop, samt skiftede elegant mellem paneldebat, undervisning og spørgsmål fra et ivrigt publikum. Hun er en stjerne på scenen, og en utrolig behagelig person at arbejde sammen med. 

Personligt har jeg en kæmpe respekt for Mette og hendes faglighed, og jeg vil råde alle til at holde øje med hendes karriere.

Trine Ravnkilde Frederiksen, Stifter, BrainyGirls


Mette var en sand fornøjelse på scenen i Næstved 7.maj 2015. Hun gav mine kunder (driver en netværksvirksomhed) et indblik i fremtidens tendenser, og gjorde det klart, at et fokus er nødvendigt. Mine kunde har efterfølgende vendt positivt retur med positiv kritik i forhold til parametre som god relevans, godt forberedt og god kobling mellem Mette som foredragsholder og emnet. 

Kennet Mayland, Stifter, KenMay


Kære Mette. MANGE tak for dit indlæg og deltagelse i går – tak fordi du medvirkede til at gøre dagen så fuldendt. Du er bare mega god!

Flemming Sørensen, Partner, Nordekon 


Tusind tak for et rigtig godt oplæg. Der er kommet super gode tilbagemeldinger fra afdelingen.

Addie Just Frederiksen, Leder af forebyggelsesområdet, Frederiksberg kommune


Mette Sillesen deltog på vores nationale afdelings årlige seminar. Mette involverede alle medarbejdere både før og under workshoppen, så alle følte ejerskab af processen og ikke mindst fandt ud af, at fremtiden faktisk kan både forudsiges og skabes, hvis vi ellers åbner øjnene og lukker for vanetænkningen. Dagen var et miks af oplæg og workshops hvor vi kortlagde trends og idegererede på nye initiativer, der vil styrke vores position i den fremtid der kommer hastigt snigende. Alt i alt en engagerende, spændende og god måde at få et ’nudge’ i den rigtige retning.

Mulle Juul Korsholm, Kampagnechef, Folkekirkens Nødhjælp