Om Mette

Med en utæmmelige nysgerrighed, en avanceret intuition og et analyseapparat, som sjældent går i dvale, har fremtidsforsker Mette Sillesen et særligt talent for at se tidens trends og opsnappe det, der ulmer under overfladen. Når verden accelererer derudaf i overhalingsbanen i sjette gear, er der jo nogen, der må slå røven i sædet og tage et dybere blik på de udviklinger, der raser imod os.

Hvad betyder det for eksempel, at sociale medier, virtual reality og kunstig intelligens får (og allerede har) væsentlig indflydelse i individets liv? Hvad gør det ved os socialt, psykologisk og emotionelt? Og hvad betyder det for markedet og arbejdsmarkedet?

Globale megaudfordringer er heller ikke størrelser, der bør skøjtes let over. Hvordan kommer klimaforandringerne, aldrende befolkning og ulighed til at ændre samfundet og påvirke erhvervslivet? Hvordan kan virksomheder tage del i den nye verdenssituation og fortsat innovere og skabe værdi? Hvad vil vi efterspørge i fremtiden, og hvilke kompetencer får vi brug for?

Dette er bud på spørgsmål, som Mette beskæftiger sig med og hjælper virksomheder med at forholde sig til.

Mette har arbejdet som fremtidsforsker siden 2012 og har erfaring med stort set alle brancher og erhverv – store som små virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner, NGO’er, netværksgrupper, m.m. Mette har holdt utallige af foredrag og faciliteret mange workshops og kurser med fokus på fremtidens trends og udviklinger.

Mette specialiserer sig i arbejdsmarkedet og efterspurgte kompetencer, meningsdrevet forretning og ledelse, forbrugertrends og adfærdsmønstre, teknologi og sociale medier samt spiritualitet, som Mette spår bliver overliggeren, der vil forme både individers og virksomheders verdensanskuelse i det 21. århundrede.

Mette er uddannet cand.soc i ledelse af kreative forretningsprocesser samt ba.ling.merc i kommunikation, marketing og engelsk, begge fra Copenhagen Business School.

Pressefotos

Pressefotos i lowres finder du her >>>

Pressefotos i highres finder du her >>>