Når teknologien kommer med i seng

Den teknologiske udvikling sniger sig ind i alle sfærer af den menneskelige eksistens og er godt i gang med at forandre, udfordre og redefinere sex og kærlighed. 

Fremtidens sex er et wild wild west af digitale blowjobs, teledildonics, sexrobotter, kunstig intelligens, virtuel reality sex, teknologiske implantater og meget, meget mere.

Samtidig fører sexpositivisterne an med en ny og progressiv fortælling om, hvad sex er og kan. Her ses seksualiteten som grundstenen for individets identitet og udvikling, og derfor foldes den ud i al dens mangfoldighed. Skellene mellem sex, parforhold, familie og intimitet vokser, og de genopfindes og redefineres hver især.

Vi er godt med herhjemme i Danmark, hvor vi er oppe på 37 forskellige familieformer, og hvor flere prøver kræfter med det åbne forhold, mens andre vælger at være kærester uden at bo sammen, og atter andre vælger et bevidst liv som single.

Spørgsmålet er, hvad det altsammen gør ved os, og hvor vi ender henne?

Kan man virkelig elske en robot?

Udvander den teknologiske sex vores menneskelige relationer og egenskaber?

Er det okay, at Kirsten fra HR får orgasmer imens hun arbejder? Bliver hun ligefrem mere kreativ og empatisk af det?

Er man utro, hvis man har sex med Peter Pan i virtuel reality? Og hvad hvis det er med Martin fra kontoret?

Hvad gør de flygtige forhold og den lettilgængelige sex ved vores evne til at elske?

Og hvorfor skal nu også vores sex- og kærlighedsliv handle om selvrealisering og personlig udvikling?

På dette foredrag maler Mette det store overblik over fremtidens sex og kærlighed og rejser disse og andre presente spørgsmål.

Foredraget er vedkommende for alle, der ønsker at blive klogere på mødet mellem teknologi og menneske – og på fremtidens sex og kærlighed.

HØR MERE OG BOOK DIT FOREDRAG >>>