Hvad fremtiden vil kræve af dig, når robotterne tjekker ind

Dette foredrag tager dig på en rejse ud på fremtidens arbejdsmarked, hvor nye teknologier banker på døren og sætter scenen for et helt og aldeles anderledes arbejdsmarked.

Hvilken teknologi vil stjæle dit job?

Kunstig intelligens, bioteknologi, 3D print, den førerløse bil, blockchain teknologi, virtuel reality, robotten, den virtuelle assistent eller måske en teknologi, som ikke er her endnu?

Et mere interessant spørgsmål er imidlertid, hvad du så skal lave i stedet – og hvordan du med brug af teknologien kan skabe nye, meningsfulde løsninger?

Du kan læse om fremtidens teknologier her >>>

Skal dit næste kontor være en hængekøje på Zanzibar?

Ifølge sitet NomadList vil der i 2035 være en milliard digitale nomader, dvs. mennesker, som bruger verden som deres arbejdsplads og/eller har location independent arbejde.

Størstedelen af disse digitale nomader tilhører de nye generationer, som blandt andet kendes på at være stærkt drevet af frihed, autonomi, fleksibilitet og formål. De forstår ikke et arbejde som “et sted du tager hen for at tjene til dagen og vejen”, men som det, du gør for at bidrage til en bedre verden og realisere dig selv.

Du kan læse om fremtidens digitale nomader her >>>

Hvad vil du være, når fremtiden lander? 

Hvis det med at lave online marketing fra en strand langt væk fra dine kunder og kære ikke lige er dig, så fortvivl ej. Fremtidens jobmulighederne er mange, og de er bestemt ikke kedelige. Fx kan du blive datamagiker, udlejningsmægler, virtuel designer eller måske drømmer du om at bygge mennesket op eller gøre naturen vild igen?

Du kan læse om fremtidens jobs her >>>

Det er slet ikke så svært, når man først får det lært

Fremtidens jobs kan dog ikke trækkes i et uddannelsessystem, men skal opfindes, skabes og konstant udvikles. Heldigvis er det ikke så krævende og futuristisk, som det måske lyder.

5 kompetencer, som bliver vigtige for os alle i fremtiden, og som du med fordel kan begynde at tilegne dig allerede i dag, er: 1) Vid hvad du vil, 2) mester dig selv, 3) find din Pippi Langstrømpe-attitude frem, 4) forstå fremtiden og 5) vær menneske med alle de fejl, mangler og følelsestumult, det nu engang indebærer.

Du kan læse om de 5 kompetencer her >>>

Foredraget er særlig henvendt til HR-medarbejdere, a-kasser, fagforeninger, skoler og uddannelsesinstitutioner.

HØR MERE OG BOOK DIT FOREDRAG >>>