Fra consumption til be-something

Hvad kommer vi til at tænke, føle og opleve i fremtiden? Hvad vil vi drømme om og kæmpe for? Hvad bliver social status? Hvad vil vi bruge vores tid på? Og hvad med vores opmærksomhed og penge?

Det korte svar er, at forbrug i fremtiden handler om livsstil!

I alt hvad vi gør, kommer det til at handle om hvem vi er – hvad vi står for, hvordan vi prioriterer vores tid, hvem vi hænger med, hvad vi spiser, hvor vi rejser, hvordan vi er familie, etc, etc.

På dette foredrag kommer du til at møde fremtidens forbrugere og de megatrends, der vil præge, forme og transformere dem mod 2025.

Mellem ekstremer og paradokser skabes et overblik over fremtidens længsler, drømme og behov – og de produkter, servicer, oplevelser, løsninger, reklamer og ideer, der kan indfri dem.

Det sker blandt andet igennem disse tre megatrends:

#1 – High Tech – High Touch

High Tech – High Touch betyder, at jo mere teknologisk verden bliver, jo større bliver vores behov for ‘touch’ – menneskelig interaktion, berøring, fordybelse, ro, autenticitet, naturen, spiritualitet, etc. High Touch er fremtidens største antitrend og dækker over tendenser som digitale detox, simple living, back to nature, de-urbanization, yoga, sauna og skovbadning.

#2 – Me – We

Vi er ikke adskilt fra verden, men en del af den, og er derfor en lige så paradoksal størrelse. På den ene side er vi frygtelig optaget af os selv: Hvem vi er, hvad vi står for, hvordan vi udtrykker os, bruger os selv og vælger og prioriterer. På den anden side er vi super fællesskabsorienteret, tænker i co-creation og har en aktivistisk tilgang til verdenssituationen.

#3 – Be Good – Do Good

I forlængelse af Me – We finder vi Be Good – Do Good. Selvoptimering og jagten på lykke og det perfekte liv er ikke et overstået kapitel i historien. I dag – og endnu mere i fremtiden – bestræber vi at være os selv i vores bedste version – klogere, skarpere, sejere, dygtigere. Og ikke nok med det, så ønsker vi også at være gode mennesker, altså ikke kun gode ved os selv, men også ved andre og ved verden. Be good, do good hedder devisen!

Du tager med dig:

  • Orgastisk helhedsforståelse, fordi du nu kender fremtidens mest afgørende forbrugertrends
  • Piblende fingre, fordi du er blevet så sprængfyldt med indsigt om din målgruppe og har fået nye ideer til at skabe værdi for dem igennem dine produkter, servicer og kommunikation
  • Optimisme, fordi fremtiden er ret så fabulous!

Foredraget henvender sig til dig, som arbejder med produktudvikling, salg, kommunikation og markedsføring.

HØR MERE OG BOOK DIT FOREDRAG >>>