Fremtiden er klar til dig!
Fremtiden er klar til dig!

Foredrag

Book et af foredragene nedenfor, få en hybrid eller kom med din egen, unikke forespørgsel. Fremtiden er fuld af muligheder 😊

Fremtidens arbejdsmarked: Hvad fremtiden vil kræve af dig når robotterne tjekker ind

Dette foredrag byder på en rejse ud på fremtidens arbejdsmarked og stiller skarp på de trends og teknologiske udviklinger, som venter lige rundt om hjørnet. Hvad kommer automatiseringen egentlig til at betyde? Hvilke jobs byder fremtiden på? Hvordan kommer vi til at arbejde? Hvad bliver de efterspurgte kompetencer? Og hvad kan du gøre allerede i dag for skabe dit job i morgen? Læs artiklerne Jobbet skaber ikke dig – Du skaber jobbet og 5 crazy (men ret sandsynlige) fremtidsjobs og få en forsmag. 

Foredraget er særlig henvendt til HR-medarbejdere, a-kasser, fagforeninger, skoler og uddannelsesinstitutioner.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens leder: Find din indre Obama 

Fremtiden er altid i bevægelse, og ny teknologi tvinger dig som er leder til forandring, nyskabelse og genopfindelse. Fremtiden kræver, at du har en bomstærk MBS (Mind, Body & Soul) og at du kan balancere mellem ekstremer, både de eksterne i verden og de indre i dig selv. Et centralt balancepunkt bliver det mellem det arketypiske maskuline og det arketypiske feminine, hvilket Barack Obama eksemplarisk mestrer. Læs artiklerne Manderevolution: En ny mand opstår og Fra MBA til MBS og få en forsmag.

Foredraget henvender sig til ledere på top- og mellemniveau, HR-medarbejdere og selvstændige.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens sex: Når teknologien kommer mellem mennesker

Et foredrag, der med SexTech som det illustrerende eksempel, giver det store overblik over den teknologiske udviklings påvirkning på det at være menneske. Foredraget påpeger teknologiens muligheder og potentielle konsekvenser for vores menneskelige relationer og kompetencer og lægger op til tankeudvidende diskussion om eksistens i det 21. århundrede. Læs artiklerne En seksuel revolution er på vej og Fjernsex og robotter med sovekammerøjne og få en forsmag.Foredraget er særlig henvendt til ledere og HR-medarbejdere, men er vedkommende for alle, der ønsker at blive klogere på mødet mellem teknologi og menneske.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens religion: Tro og eksistens i en teknologisk tid

Digitale teknologier påvirker mærkbart hvordan vi arbejder, holder fri, leger, tænker, føler og ikke mindst omgås hinanden i vores hverdag. Men hvad består den teknologiske udvikling virkelig af? Hvad er kunstig intelligens, bioteknologi og kvantecomputere – og hvad kommer det alt sammen til at betyde for tro, eksistens og værdierne i samfundet? Læs artiklerne Fremtiden er spirituel og Der er magi i luften få en forsmag.

Foredraget udbydes i samarbejde med Denis Rivin.

Det henvender sig til dig, der arbejder med kirken og/eller religion og søger viden, inspiration og nye idéer til dit virke. Det er desuden relevant for alle, der ønsker at forstå fremtidens teknologiske udviklinger og deres indvirkning på det at være menneske.

Læs mere om foredraget >>>

BOOK DIT FOREDRAG >>>