Byd fremtiden indenfor
Byd fremtiden indenfor

Foredrag

Du kan få dit foredrag ligesom du vil have det: Skræddersyet til præcis din situation og branche. Eller du kan vælge mellem foredragene nedenfor.

Fremtidens forbrugere: Fra ‘hvad jeg ejer’ til ‘hvem jeg er’

En  sjov og levende fortælling om fremtidens forbrugertyper. Du får indsigt i de trends, der driver dem, og hvordan du engagerer, kommunikerer og innoverer med dem på de sociale medier og igennem oplevelser, virtuelle såvel som virkelige.

Fremtidens arbejdsmarked: Fra MBA til MBS

På dette foredrag får du det store overblik over fremtidens arbejdsmarked og efterspurgte kompetencer. Du bliver desuden skarp på, hvordan du styrker din “MBS” (balancen mellem Mind, Body & Soul) og udvikler dit større formål.

Fremtidens vindere: Fra intuition til innovation 

Et foredrag med spot på fremtidens trends, teknologier, forretningsmodeller, produkter og markeder. Spørgsmålet er: Er du gearet til de nye spilleregler, den virtuelle oplevelsesøkonomi og eksponentiel acceleration?

Fremtidens tro: Fra Gud til MIG

Fremtiden er spirituel, men hvad kommer det egentlig til at betyde? På dette foredrag får du indblik i hvordan spiritualitet kommer til at påvirke vores eksistensforståelse, relationer og måden hvorpå vi driver virksomhed, gør politik og tænker (ud)dannelse.

BOOK DIT FOREDRAG >>>