Byd fremtiden indenfor
Byd fremtiden indenfor

Foredrag

Du kan få dit foredrag ligesom du vil have det: Skræddersyet til præcis din situation og branche. Eller du kan vælge mellem foredragene nedenfor.

Fremtidens arbejdsmarked: Hvad fremtiden vil kræve af dig når robotterne tjekker ind

Fremtiden er high tech – high touch, som betyder, at jo mere teknologisk verden bliver, jo mere menneske har du lov (pligt) til at være.

Med udgangspunkt i megatrenden high tech – high touch byder dette foredrag på en rejse ud på fremtidens arbejdsmarked og stiller skarp på de trends og teknologiske udviklinger, som venter lige rundt om hjørnet. Hvad kommer automatiseringen egentlig til at betyde? Hvilke jobs byder fremtiden på? Hvordan kommer vi til at arbejde? Hvad bliver de efterspurgte kompetencer? Og hvad kan du gøre allerede i dag for skabe dit job i morgen?

Foredraget er særlig henvendt til HR-medarbejdere, fagforeninger, skoler og uddannelsesinstitutioner.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens leder: Drop MBA’en og invester i MBS’en

Et foredrag, der kridter banen op for fremtidens leder og giver inspiration og værktøjer til at opøve en MBS (balance mellem Mind, Body & Soul) – det fremtidssikrede alternativ til MBA’en (Master of Business Administration).

Foredraget kommer rundt om fremtidens spillerregler, forretningsmodeller, jobs, megaudfordringer, megaløsninger, krav og kompetencer. Igennem konkrete øvelser klæder det dig på til at lede ud fra formål, mening, tillid og intuition.

Foredraget henvender sig til ledere på top- og mellemniveau og til selvstændige erhversdrivende.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens forbruger: Mød Citizen One, Økokrigeren, Flexeren og 4 andre af fremtidens forbrugertyper

En sjov og levende fortælling om fremtidens forbrugertyper og de trends, der driver dem. Hvilke behov og drømme køber de ind på? Hvad er deres dybe og underliggende motiver? Hvad bruger de deres tid og penge på? Hvad får dem til at handle og engagere sig? 

Foredraget henvender sig til dig, som arbejder med salg, markedsføring eller produktudvikling. 

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens tro: Spirituel men ikke religiøs (SMIR) 

Fremtiden er spirituel, men hvad vil egentlig sige, og hvad kommer det til at betyde?

Dette foredrag giver dig det store overblik over, hvordan spiritualitet kommer til at påvirke vores livsstil, eksistensforståelse, relationer og måden vi vil drive virksomhed, gøre politik og tænke (ud)dannelse på i fremtiden.

Det er henvendt til dig, der ønsker at forstå den nye forbrugers sjæl og/eller de nye generationer på arbejdsmarkedet. Det kan også tilpasses dig, der arbejder med kirken og/eller religion og søger inspiration og nye idéer.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens sex: Tæt på – Når teknologien kommer mellem mennesker

På dette foredrag slår Mette pjalterne sammen med seksualitetsekspert Lucy Vittrup for at skabe et overblik over den teknologiske seksualitet og påpege dens mulige konsekvenser for vores menneskelige relationer og kompetencer. Har du for eksempel tænkt over, hvad det vil betyde at arbejde sammen med en person, hvis tætteste relation er en tech device, en app eller en robot?

Foredraget er særlig henvendt til ledere og HR-medarbejdere.

Læs mere om foredraget >>>

BOOK DIT FOREDRAG >>>