Byd fremtiden indenfor
Byd fremtiden indenfor

Foredrag

Book et af foredragene nedenfor, få en hybrid eller kom med din egen, unikke forespørgsel. Fremtiden er fuld af muligheder 😊

Fremtidens arbejdsmarked: Hvad fremtiden vil kræve af dig når robotterne tjekker ind

Fremtiden er high tech – high touch, som betyder, at jo mere teknologisk verden bliver, jo mere menneske har du behov for at være.

Med udgangspunkt i megatrenden high tech – high touch byder dette foredrag på en rejse ud på fremtidens arbejdsmarked og stiller skarp på de trends og teknologiske udviklinger, som venter lige rundt om hjørnet. Hvad kommer automatiseringen egentlig til at betyde? Hvilke jobs byder fremtiden på? Hvordan kommer vi til at arbejde? Hvad bliver de efterspurgte kompetencer? Og hvad kan du gøre allerede i dag for skabe dit job i morgen? Læs artiklen Jobbet skaber ikke dig – Du skaber jobbet og få en forsmag. 

Foredraget er særlig henvendt til HR-medarbejdere, a-kasser, fagforeninger, skoler og uddannelsesinstitutioner.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens leder: Fra MBA til MBS

Fremtiden er altid i bevægelse, og ny teknologi kommer til og tvinger os til forandring, nyskabelse og genopfindelse. For dig som er leder betyder det, at du får brug for et systemisk mindset og en stærk MBS (Mind, Body & Soul)!

Dette foredrag giver dig det forkromede overblik over fremtidens teknologier, jobs, megaudfordringer, krav og kompetencer. Du får deuden en introduktion til de værktøjer, der vil klæder dig på til at lede ud fra formål, mening, tillid og intuition. Læs artiklen Fra MBA til MBS og få en forsmag. 

Foredraget henvender sig til ledere på top- og mellemniveau, HR-medarbejdere og selvstændige.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens forbruger: Mød Citizen One, Økokrigeren og 3 andre af fremtidens forbrugertyper

Et foredrag, der sætter spot på de forbruger-megatrends, der vil præge, forme og transformere os mod 2025. Igennem 5 karikerede forbrugertyper kridtes banen op og skaber et overblik over fremtidens behov, længsler, drømme og nødvendigheder – og de produkter, servicer, oplevelser, løsninger, reklamer og ideer, der tilfredsstiller dem og hjælper os med at blive dem, vi ønsker at være. 

Foredraget henvender sig til dig, som arbejder med salg, markedsføring eller produktudvikling.

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens religion: Tro og eksistens i en teknologisk tid

Digitale teknologier påvirker mærkbart hvordan vi arbejder, holder fri, leger, tænker, føler og ikke mindst omgås hinanden i vores hverdag. Men hvad består den teknologiske udvikling virkelig af? Hvad er kunstig intelligens, bioteknologi og kvantecomputere – og hvad kommer det alt sammen til at betyde for tro, eksistens og værdierne i samfundet? Læs artiklen Der er magi i luften og få en forsmag.

Foredraget udbydes i samarbejde med Denis Rivin.

Det henvender sig til dig, der arbejder med kirken og/eller religion og søger viden, inspiration og nye idéer til dit virke. Det er desuden relevant for alle, der ønsker at forstå fremtidens teknologiske udviklinger og deres indvirkning på det at være menneske.

Læs mere om foredraget >>>

BOOK DIT FOREDRAG >>>

Fremtidens sex: Tæt på – Når teknologien kommer mellem mennesker

Et foredrag, der giver det store overblik over den teknologiske seksualitet og påpeger dens mulige konsekvenser for vores menneskelige relationer og kompetencer. Har du for eksempel tænkt over, hvad det vil betyde at arbejde sammen med en person, hvis tætteste relation er en tech device, en app eller en robot? Læs artiklen Fjernsex og robotter med sovekammerøjne og få en forsmag.

Foredraget udbydes i samarbejde med seksualitetsekspert Lucy Vittrup.

Det er særlig henvendt til ledere og HR-medarbejdere.

Læs mere om foredraget >>>

BOOK DIT FOREDRAG >>>